Login
 
Pompe cu membrane Tapflo

Pompe pneumatice cu membrane

Pompele Tapflo sunt unele dintre cele mai universale pompe disponibile pe piata in ziua de astazi. Datorita principiului de functionare simplu si a constructiei compacte si solide, pompele pneumatice cu membrane Tapflo intrunesc conditiile pentru a fi utilizate in cele mai dificile aplicatii industriale.

citeste mai mult

Pompe centrifuge Tapflo - CTV

Pompe centrifugale verticale

CTV este o pompa verticala monoetajata cu o constructie simpla dar cu toate acestea este foarte sigura in exploatare. Pompa este proiectata in special pentru transferul si circulatia diverselor lichide din containere, tancuri si alte recipiente. CTV este fabricata din PP (polipropilena), PVDF sau otel inoxidabil AISI 316L.

citeste mai mult

Pompe Tapflo - CTM

Pompe centrifugale cu cuplaj magnetic

Pompele CTM sunt utilizate in cele mai multe industrii unde este necesara pomparea lichidelor. Ele pot pompa foarte multe tipuri de lichide curate cu vascozitate mica sau normala precum cele agresive chimic si toxice.

citeste mai mult

Pompe cu surub

Pompe cu surub

Pompele cu surub sunt utilizate in diferite sectoare, incepand de la tratarea apei pana la industria alimentara. Pompele cu surub Tapflo sunt proiectate pentru a putea pompa o gama variata de lichide precum: lichide foarte vacoase, abrazive, cu particule solide, suspensii, dispersii, etc.

citeste mai mult

Pulsation dampeners

NEW DT Series Pulsation dampeners

Available NOW!

The active pulsation dampener is the most efficient way to remove pressure variations on the discharge of the pump. Minimized vibrations and water hammer effects, protection of all kinds of instruments in your pipe system and optimized pump performance are a few benefits.


Read more

Pompe centrifuge Tapflo - CT

Pompe centrifugale orizontale

CT este o pompa centrifuga cu rotor deschis, fabricata din otel inoxidabil AISI 316L. Avand carcasa foarte bine finisata, cu o rugozitate mica, si fiind compacta si robusta, pompa centrifugala CT poate satisface cerintele dintr-o gama foarte variata de industrii. Cu toate acestea pompa CT este disponibila la un pret foarte atragator.

citeste mai mult

Pompe cu roti dintate

Pompe cu roti dintate

Pompele cu roti dintate sunt utilizate in toate industriile pentru transportul diverselor lichide atat cu vascozitati mici cat si cu vascozitati ridicate, de la ciocolata pana la motorina.

citeste mai mult

Pompe cu lobi

Pompe cu lobi

Pompele cu lobi au fost inventate la inceputul anilor 40 si de atunci acest tip de pompa a fost in continuu dezvoltat si perfectionat. Johnson Pump are o lunga experienta in domeniul pompelor cu lobi.

citeste mai mult

Pompe peristaltice

Pompe peristaltice

Pompa Tapflo PT este o pompa peristaltica de ultima generatie. Am combinat cele mai bune materiale cu solutii tehnice ingenioase cu scopul maximizarii duratei de viata si minimizarii timpului necesar intretinerii.

citeste mai mult

Pompe cu cuplaj magnetic - CP Pumpen

Pompe centrifuge cu cuplaj magnetic CP Pumpen

Pompele centrifuge cu cuplaj magnetic produse de CP Pumpen sunt cea mai bună alegere pentru manipularea în siguranţă a lichidelor corozive, toxice si inflamabile. Pot fi fabricate din SS 316, SS 304, Titan, Hastelloy C4, Hastelloy C22, etc.

Schimbatoare de caldura

Schimbatoare de caldura APV

Schimbatorul de caldura reprezinta inima multor procese din industria alimentara, chimica, petrochimica, energetica precum si multe altele. Compania APV este cunoscuta ca unul dintre pricipalii dezvoltatori de solutii avansate pentru aplicatii de transfer de caldura.

citeste mai mult

Omogenizatoare

Omogenizatoare APV

Gaulin&Rannie – sunt nume foarte cunoscute in domeniul omogenizatoarelor. Astazi, beneficiati de toate avantajele cercetarilor in domeniul omogenizatoarelor si a pompelor de inalta presiune obtinute in decursul perioadei lungi de existenta pe piata.

citeste mai mult

Ventile

Ventile APV

APV este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si producatori de ventile. Ani de cercetari intensive la nivel mondial au permis APV sa ofere o gama completa de ventile igienice utilizate in fabricile de bere si lactate, industria alimentara, chimica, precum si in industria farmaceutica.

citeste mai mult

Filtre

Filtre Airpel

Airpel Filtration oferă o gamă largă de soluţii de filtrare industrială pentru numeroase industrii de proces din întreaga lume. Printre aceste produse se numără: Filtre Simplex şi Duplex turnate sau cu ţesătură, filtre cu autocurăţire şi spălare în contracurent, filtre de gaze de înaltă presiune şi filtre din ţesătură.

citeste mai mult

Mixere

Mixere Lightnin

Având peste 80 de ani de experienţă de neegalat în tehnologia amestecării, cunoştinţe privind procesele şi inovaţia tehnologică, marca Lightnin de la SPX se bucură de o reputaţie la nivel mondial privind mixerele, agitatoare, aeratoare şi floculatoare durabile, pentru sisteme de procesare a lichidelor.

citeste mai mult

start
 
 
 

Soluții profesionale pentru transferul, procesarea și controlul fluidelor


Grupul Tapflo este producator de pompe industriale de proces. Toate pompele Tapflo sunt fabricate si asamblate in propria fabrica, proiectarea acestora facandu-se in centrul nostru de cercetare-dezvoltare.

In afara de produsele proprii, Grupul Tapflo furnizeaza pe pietele in care este reprezentata, o gama larga de echipamente pentru procese industriale, fabricate de companii de renume international.

Astazi, Grupul Tapflo este reprezentat in peste 20 de tari de catre companii proprii si in alte peste 30 de tari de distribuitori independenti.

Va invităm sa vizitați pagina nostra de produse.

Follow us on

Facebook logo 2


Apv-productpagelogo

Tapflo este membra a organizatiilor Europump si Swepump

Int ill europump-swepump-banner
 Tapflo este distribuitorul oficial in Romania al APV.
Pentru detalii despre produsele APV va rugam sa vizitati site-ul nostru www.apv-tapflo.ro .

Noutăți & Evenimente

Distribution in New Zealand

30 Apr 09:1730 Apr 201430.04.2014 09:17

N0hgfdurmfh38bzshz51

Tapflo Group sets up new distribution in New Zealand. This is an important step in Tapflo expansion in Oceania and New Zealand and is a really important component in Tapflo Group growth strategy for the region.

Since 1995 HCD Flow Technology has been supplying quality hose, couplers, pumping equipment, rubber products, and conveyor belts to the NZ market. The people at HCD Flow Technology pride themselves on offering the highest levels of technical support and service available in NZ. HCD Flow Technology has 7 branches located in Whangarei, Auckland, Hamilton, Wellington, Nelson, Mt. Maunganui, Christchurch and Dunedin with distributors in every region of NZ and many Pacific Islands.

Read more on http://www.hcdflowtech.co.nz


Tapflo & Gruppo Aturia

12 May 17:2512 May 201312.05.2013 17:25

Logo aturia
Începând cu anul 2013 Tapflo este distribuitor exclusiv al grupului Aturia in 14 țări din Europa, printre care și Romania. Va invitam să vizitați pagina noastră dedicată produselor Aturia precum și site-ul partenerului nostru la adresa http://www.gruppoaturia.com .
 


TX244 – noua pompa aseptica EHEDG

11 Oct 10:3811 Oct 201211.10.2012 10:38

Int pic t244-aseptic-diaphragm-pump-side

Tapflo isi extinde gama de pompe pneumatice cu membrane cu o noua pompa din seria aseptica.

citeste mai mult aici…


Videoclipuri intretinere pompe Tapflo

01 Jul 19:1201 Jul 201201.07.2012 19:12

Int pic alu-aodd-pump-assemblyen

Întreținerea pompelor Tapflo trebuie să fie întodeauna rapidă și ușoară. Învățați cum să întrețineți pompele cu membrane si centrifuge Tapflo vizualizând noile noastre videoclipuri.  faceți click aici pentru a le viziona…


New 3" stainless steel pump

08 Dec 15:0008 Dec 201108.12.2011 15:00

Int pic t820sdiaphragmpump

Tapflo is increasing the T series metal pump capacity with the launching of the new T820 S, a diaphragm pump made from stainless steel with an impressive capacity of 820 l/min.

Learn more here…


ALIMENTA 2011 - Targ international pentru industria alimentara

12 Oct 12:2812 Oct 201112.10.2011 12:28

Va invitam sa vizitati standul Tapflo din cadrul Alimenta 2011 în perioada 19-23 Octombrie în pavilionul central al Centrului Expozitional ROMEXPO


Tapflo este distribuitor oficial al Steinle Pumps

12 Sep 14:1512 Sep 201112.09.2011 14:15

Steinle-gmbh-logo150

Tapflo este distribuitor oficial al  Steinle GmbH, Germania, producator de pompe, filtre-prese și altele. Mai multe informații despre Steinle Industriepumpen GmbH puteți găsi pe site-ul web www.steinle-pumpen.de


Noua pompa de 3" din aluminiu

19 Nov 14:5419 Nov 201019.11.2010 14:54

Int pic tx820adiaphragmpump

Ne bucuram sa va anuntam ca este disponibila noua pompa de 3", din aluminiu – TX820.

Cititi articolul de presa aici…

Detaliile tehnice ale pompei TX820 sunt disponibile aici…


Tapflo Group aniverseaza 30 ani!

15 Feb 07:0015 Feb 201015.02.2010 07:00

Tapflo-30-years-emblem-gold

In anul 1980 a luat fiinta in Suedia Temag Pumpar, acum o companie din cadrul Tapflo Group.

Citeste mai multe despre istoria Tapflo…


Tapflo Aseptic - O pompa fara suprafete interne orizontale

08 May 08:5908 May 200908.05.2009 08:59

Int pic tx94 ehedg diaphragmpumpen

TX94 Aseptic diaphragm pump

Pentru ca o pompa sa fie certificata EHEDG, trebuie sa nu aibe suprafete interne orizontale. Acest lucru este necesar pentru a preveni ramanerea lichidului in pompa dupa oprirea acesteia.

Citeste mai multe despre pompele aseptice…

 


Pumps pumps and pumps

05 May 15:0205 May 200905.05.2009 15:02

The Tapflo diaphragm pump is driven by compressed air. The two diaphragms, connected by a diaphragm shaft, are pushed back and forth by. The diaphragms using an auto.